SPARRINGPARTNER 
COACH


plezier in wat je doet

PLEZIER IN WAT JE DOET IS BELANGRIJK

Maar wat nou als dat er (even) niet is? Wat nou als je vastloopt in je project, te veel werkdruk voelt of de balans tussen werk en privé is verstoord? Hoe zorg je ervoor dat die vitaliteit weer terugkomt en je weer plezier krijgt in je werk?

 

Bij IRISVISIE weten we tegen welke problemen je aan kunt lopen en welke valkuilen vermeden moeten worden om een gezonde balans te vinden. Ik werk zelf immers ook als projectmanager. Door mijn achtergrond als coach en psycholoog kan ik je adviseren, aan het denken zetten en bijsturen waar nodig. Het resultaat? Jij zit weer lekker in je vel én je project loopt op rolletjes.

Steering Wheel Grunge

Werkwijze

Als Psycholoog Arbeid & Organisatie ben ik jouw sparringpartner. Ik help je met je vragen, bij je persoonlijke ontwikkeling of bekijk samen met je hoe we jouw project weer op de rails krijgen, maar kijken we ook naar hoe we je werkdruk kunnen verminderen. Dit doen we in een vertrouwelijke en informele sfeer. Jij bepaalt het onderwerp en het tempo. 

We gaan aan de slag met vragen als:

  • Wat houdt je bezig in je werk en privéleven?

  • Hoe haal je weer energie uit je werk?

  • Hoe voorkom je een ongezonde (werk)druk?

  • Hoe krijg je jouw balans weer terug?

Sparren & Meer weten?

Jij staat centraal

In mijn aanpak ben jij als mens altijd het vertrekpunt. We bekijken samen hoe jij weer het beste uit jezelf kunt halen. We kijken kritisch naar de situatie en ik zet je ook aan om naar jezelf te kijken. Door het stellen van de juiste vragen krijgen we inzicht in de disbalans. 


•   Hoe doorbreek je hinderlijke patronen?
•    Wat vind je nu echt belangrijk? 
•    Wat doet er nu echt toe in je werk? 
•    Hoe ga je dit bereiken? 

Eenmalig of een traject

Je zet me in als sparringpartner zoals dat voor jou het beste uitkomt. Elk traject is maatwerk. Dus als je gewoon af en toe eens wil sparren, dan kan dat. Wil je echt aan de slag met vragen als 'Hoe haal ik het beste uit mezelf? ' of 'Hoe ga ik weer vitaal en met plezier aan het werk?', dan plannen we een aantal gesprekken in. Flexibel en maatwerk zijn de uitgangspunten voor ons contact. 

Vergoeding en privacy coachtraject 

Het belang van persoonlijke ontwikkeling is groeiende binnen organisaties, daarom kan het recht op een coachtraject binnen jouw CAO zijn opgenomen en voor jou ook gereserveerd zijn. Veel coachtrajecten vallen onder zakelijke vergoeding. Vraag dit na bij je leidinggevende of je HR manager. Deze kan jou wellicht hiermee verder helpen.

 

Daarbij is het ook goed te weten dat alle inhoud van je coachtraject altijd vertrouwelijk blijft.  

Even sparren? 

Benieuwd of het iets voor je is? Neem vrijblijvend contact met me op, dan bekijken we samen of 'de klik' er is, die het beste bij je past. Je kunt me bereiken via: info@irisvisie.nl of telefonisch op 06 - 307 239 63. Ik kijk er naar uit!