FOTO IRISVISIE PROJECTMANAGER.jpg

PROJECTMANAGEMENT

Duurzame impact maken

NIEUWE PROJECTEN | VRAGEN AANDACHT

De gemiddelde beleidsmaker of manager heeft zijn of haar agenda vaak al goed gevuld staan. De laatste jaren komen daar steeds meer urgente onderwerpen bij. Onderwerpen als:

 

  • Hoe kunnen we onze organisatie verduurzamen?

  • Hoe creëren we meer omgevingsbewustzijn bij onze medewerkers?

  • Hoe stimuleren we meer groene initiatieven in onze  organisatie?

  • Hoe zorgen we voor minder afval en energiegebruik?

  • Hoe kunnen we onze materialen hergebruiken?

Projectmanagement & Advies
SOCIAAL  ECONOMISCH 
---

CIRCULAIR  DUURZAAM

Deze onderwerpen vragen aandacht, focus en betrokkenheid om echt tot resultaten te komen. Dit doe je er niet zomaar even bij. Hier is een betrokken projectmanager voor nodig. Maar wat nu als de tijd of de menskracht in je organisatie ontbreekt?

Bestaande projecten lopen niet naar wens

Ook zien we bij veel organisaties dat er al wel duurzame projecten zijn opgestart, maar dat die (nog) niet de gewenste resultaten hebben. Onvoldoende tijd, kennis of commitment is er vaak de oorzaak van, dat projecten maar wat aan sudderen. Jammer, want vaak is het met een klein beetje extra aandacht al mogelijk om het vuur weer op te stoken. Maar ja, dan moet je wel weten aan welke knoppen je moet draaien.

Altijd duidelijkheid over de volgende stap

Herken je je in het bovenstaande? Heb je ook de wens om een 'project met impact' op te pakken, maar weet je niet precies waar te beginnen? Of ben je wel gestart, maar heb je het gevoel dat er nog veel meer in zit? Dan komen we graag met je in contact!

Samen bekijken we wat er nodig is om het project van de grond te krijgen. We adviseren  vanuit onze ruime ervaring over de te volgen stappen.

En als je al van start bent gegaan met je project, maar het levert je nog niet de gewenste resultaten of de voortgang stagneert? Dan inventariseren we samen wat er nu nodig is. Welke stap er nu gezet moet worden om weer energie in het project te krijgen en de doelstelling alsnog te halen. We stellen vragen als:

•    Waarom worden gewenste doelen niet bereikt?
•    Kunnen we hulp inschakelen vanuit ons netwerk?
•    Is er een bijstelling in tijd, geld of kwaliteit nodig?
•    Zijn alle taken en rollen in het team wel duidelijk voor ieder?
•    Welke nieuwe impuls is nodig om het project vlot te krijgen?

 

Het resultaat?  Jij weet precies waar de bottleneck zit en wat er nodig is om de ruimte te creëren voor het behalen van het resultaat: het maken van een 'project met duurzame impact'

IRISVISIE stuurt richting het gewenste resultaat

De basis voor een succesvol project wordt gelegd in de voorbereiding. Mocht je dus plannen hebben om met een groot en voor jou nieuw project te gaan starten, neem dan in een vroeg stadium contact met ons op. We werken met een heldere en realistische aanpak en zijn betrokken bij het resultaat.

 

Je kunt het project volledig uitbesteden, of ons toevoegen aan het projectteam. Tijdelijk ondersteuning nodig om een project weer vlot te trekken? Geen probleem. Een deel van de taken aan ons overlaten? Ook dat is een optie. Het gaat er ons om dat het resultaat wordt gehaald!

Weten wat IRISVISIE voor jou kan betekenen?
Ben je op zoek naar kennis, ervaring, een netwerk of gewoon wat extra slagkracht in je projectteam binnen een (semi)publieke organisatie? Dan gaan we graag, geheel vrijblijvend, met je in gesprek. Samen onderzoeken we of er een ‘klik’ is en of we de samenwerking aangaan.

 

Wij zijn te bereiken via de mail: info@irisvisie.nl of per telefoon op nummer: 06 – 307 239 63. Spreken we elkaar snel?