KENNISMAKEN

KAN IRISVISIE JE EEN STAP VERDER HELPEN?

Irisvisie is in 2005 opgericht met als belangrijkste drijfveer om mensen te verbinden en zo samen een positieve invloed te hebben op onze omgeving. De naam IRISVISIE is afgeleid van 'IRIS' wat 'verbinder' betekent. De veelkleurigheid die we kennen van de regenboog, past ook goed bij mij en mijn bedrijf. 

 

Ik ben een echte generalist en juist die veelzijdigheid kenmerkt mijn aanpak in projecten, mijn advieswerk én mijn coaching. Mijn achtergrond als psycholoog gecombineerd met mijn ervaring als projectmanager zorgt voor een frisse blik met oog voor zowel de mens & omgeving als het resultaat.

Semira Capar Smit

Semira Capar Smit, Psycholoog Arbeid & Organisatie

“Ik geloof in de noodzaak van samenwerken tussen mensen onderling, tussen organisaties maar ook binnen organisaties zelf. Door ontmoetingen mogelijk te maken worden verbindingen gelegd binnen projecten en tussen partners voor een duurzame impact op mens & omgeving." 

IRISVISIE houdt zich al 15 jaar bezig met het ontwikkelen en realiseren van duurzame projecten als projectmanager, maar ook als sparringpartner voor projectmanagers en beleidsmakers. 

 

We hebben onze ervaring met name opgedaan binnen het publieke domein en juist daar bieden we de meeste toegevoegde waarde. Met kennis. Met daadkracht. Met een netwerk. En met een pragmatische hands-on mentaliteit.

Een afspraak plannen

Persoonlijk contact is voor mij heel belangrijk, dus laten we snel kennis maken en zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt me per mail bereiken via info@irisvisie.nl of telefonisch op nummer: 06 307 239 63

Contact

IRISVISIE

info@irisvisie.nl

06 307 239 63

KvK Enschede:    08138766
 

Duurzame impact - Publiek domein