KENNISMAKEN

KAN IRISVISIE JE EEN STAP VERDER HELPEN?

Irisvisie is in 2005 opgericht met als belangrijkste drijfveer om mensen te verbinden en zo samen een positieve invloed te hebben op onze omgeving. De naam IRISVISIE is afgeleid van 'IRIS' wat 'verbinder' betekent. De veelkleurigheid die we kennen van de regenboog, past ook goed bij mij en mijn bedrijf. 

Ik ben een echte generalist en juist die veelzijdigheid kenmerkt mijn aanpak in projecten, mijn advieswerk én mijn coaching. Mijn achtergrond als psycholoog gecombineerd met mijn ervaring als projectmanager zorgt voor een frisse blik met oog voor zowel de mens als het resultaat.

 

Een duurzame aanpak en balans tussen sociaal, ecologische omgeving en economie is wat je van mij kunt verwachten. En dat doe ik het liefst samen met jou in een 1-op-1 sessie of met een groep betrokken professionals, die zich herkennen in mijn drijfveren. Dat maakt dat het ondernemerschap mij nog elke dag inspireert en uitdaagt.

 

Semira Capar Smit 

Psycholoog Arbeid & Organisatie

 

Semira Capar Smit

“Ik geloof in de noodzaak van samenwerken tussen mensen onderling, tussen organisaties maar ook binnen organisaties zelf. Door ontmoetingen mogelijk te maken worden verbindingen gelegd binnen projecten en tussen partners" 

Een afspraak plannen

Duurzame impact - Publiek domein

Persoonlijk contact is voor mij heel belangrijk, dus laten we snel kennis maken en zien of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt me per mail bereiken via info@irisvisie.nl of telefonisch op nummer: 06 307 239 63

Contactgegevens

IRISVISIE

info@irisvisie.nl

06 307 239 63

KvK Enschede:    08138766
BTW-ID: NL 001 652735B20